Tarieven

Mijn portretshoots zijn maatwerk, ik heb daarom altijd eerst een persoonlijk en vrijblijvend gesprek met je over je wensen. Hieronder vind je de prijzen van 2 soorten fotoshoots die ik aanbied. Daarbij geef ik de prijzen van de meest voorkomende maten van de fine art fotopanelen die ik kan laten maken van de portretten.

Ook vind je hieronder de prijzen van mijn bloemstillevens. Ik werk niet met een webshop, want ik hou het contact graag persoonlijk. Zo kan ik advies op maat geven en krijg je altijd het mooiste resultaat.

Mocht je nog vragen hebben, stuur me gerust een berichtje via het contactformulier. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

Prijzen zijn incl. BTW.

Tarieven

Bij een portret fotoshoot fotografeer ik van klassiek tot kleurrijk, maar wat bij jou past bepalen we samen. Ik bied een ruim aanbod in achtergronden en foto- en flitstechnieken, zodat we altijd tot een beeld kunnen komen waarvan jij zegt, ja, dat ben ik!

1 persoon

1 set-ups & outfits

3 bewerkte foto’s (keuze uit een aantal foto’s)

Bewerkte foto’s digitaal in webresolutie

Extra bewerkte foto’s zijn €30,- per stuk

Bij een portret fotoshoot fotografeer ik van klassiek tot kleurrijk, maar wat bij jou past bepalen we samen. Ik bied een ruim aanbod in achtergronden en foto- en flitstechnieken, zodat we altijd tot een beeld kunnen komen waarvan jij zegt, ja, dat ben ik! Bij deze luxe variant zijn meerdere lichtopstellingen en kledingwissels mogelijk.

1 persoon

2 set-ups & outfits

5 bewerkte foto’s (keuze uit een aantal foto’s)

Bewerkte foto’s digitaal in webresolutie

Extra bewerkte foto’s zijn €30,- per stuk

Mijn portretten komen het mooist tot hun recht als fotopaneel. Deze panelen zijn giclée Fine Art prints op Hahnemühle Photo Rag Ultra Smooth 305grm en worden voorzien van een houten baklijst (kleur naar keuze).

40×60 cm | € 250,-

50×75 cm | € 300,-

60×90 cm | € 350,-

70×100 cm | € 400,-

Overige maten en materialen op aanvraag.

Al mijn bloemstillevens zijn giclée Fine Art prints op Hahnemühle Photo Rag Ultra Smooth 305grm en worden voorzien van een houten baklijst.

60×85 | € 475,-

70×100 | € 600,-

85×120 | € 750,-

100×140 | € 900,-

Overige maten op aanvraag.

Contactformulier